Zprávy

Obyvatelé SLR odhlasovaly nový státní znak. Rozhodovalo se mezi současným znakem a novým. Pro zavedení nového státního znaku se vyslovilo 80% obyvatel. Pro zachování hlasoval 1 člověk. Nový státní znak přichází v platnost dne 19. 1. 2020.

Dne 29.12. se konaly v republice prezidentské volby. Vítězem se stal současný lídr země Robin Boris Bicek. Ten ve volbách obdržel 75%.

Ve Slovanské republice se budou po odložení konat prezidentské volby. Termín voleb je stanoven na 29. 12. 2019. Mezi kandidáty je současný prezident republiky - Robin Boris Bicek a Martin Svoboda. V průzkumech vítězí současný lídr a to se 75 %.

SLR se ode dne 16. 12. 2019 stává oficiálním členem Slavic movement. Schválil to dne 15. 12. 2019 prezident republiky Robin Boris Bicek. Slavic movement je organizace, která má za cíl vytvořit tzv. Slovanský svaz. Ve všech Slovanských zemích, chce organizace vytvořit politické strany.Propagace hnutí začala v Praze a již brzy se dočká i Plzeň a...

Prezident SLR vyjádřil soustrast pozůstalým a příbuzným z okolí Karla Gotta. Karel Gott podlehl akutní leukémii včera těsně před půlnocí. Prezident vyhlašuje na týden státní smutek. Karel Gott byla velmi významná osoba pro Českou republiku. ČR proslavil hodně i v zahraničí. Prezident SLR přislíbil účast na státním pohřbu pro Karla Gotta v Praze.

Dnes se uskutečnil mezi 11. - 15h. summit mikronárodů nacházejících se na území České a Slovenské republiky ve městě Sušice v Plzeňském kraji. Sešli se zde zástupci 4 mikronárodů ( Slovanská republika, Stát Gymnázium (hostující mikronárod), Vidlákova republika a Klitzibürg). Během summitu se podepsaly dokumenty, jejíž podepsáním vznikla uznání mezi...

Dne 28.09.2019 se prezident zúčastní mezinárodního summitu v Sušici, který hostuje Stát Gymnázium. Prezident bude usilovat též o vytvoření smluv mezi ostatními mikronárody, ať už to v českém nebo globálním měřítku. Prezident si od summitu též slibuje posílení SLR v rámci českého mikronacionalismu.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky